keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Puutarharetki Heinoniemelle

Pohjois-Karjalan piiri järjestää 26.6. retken Heinoniemelle Leo Karppasen ateljeehen ja puutarhaan. Bussi lähtee Joensuusta klo 15.30 ja hinta on jäsenille bussikyydin kera 34 €, mutta jos Tasapään Martoista löytyy retkelle mukaan lähtijöitä eikä tarvitse bussikyytiä, niin  hinta on 20 €/jäsen.  Eli omalla kyydillä ensin Hiekkakaareen Paasiveden rannalle n. klo 16.30, jossa on rantakalaillallinen jälkiruokakahveineen. Sen jälkeen tutustuminen Leo Karppasen ateljeehen ja puutarhaan puutarhaneuvojan opastuksella. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta Marttojen nettisivuilla tai p. 010 838 5669. Ilmoittautuessa muistathan mainita, jos sinulla on ruoka-allergioita sekä puhelinnumerosi sekä ehdottomasti maininta, jos tulet paikalle omalla kyydillä (jolloin siis hinta on 20 €). Maksu kerätään käteisellä bussissa tai paikan päällä.

EDIT. Maarit Sallinen-Uusoksalta tuli seuraava viesti: Retkelle on ilmoittautunut Joensuusta lähteväksi sen verran vähän, että joudumme peruuttamaan bussikyydin. Iltaretki kuitenkin toteutetaan omin kyydein, jolloin retken hinnaksi tulee 20,00 €/hlö. Heinoniemessä tulee olla klo 16.30 osoitteessa Hiekkakaarteentie 10, jossa meitä odottaa rantakala. Alla on tarkempi ajo-ohje. Kuitenkin jos joudut perumaan retken ilmoitathan siitä torstaihin 20.6. mennessä. Jos ystäväsi on ilmoittautunut mukaan ja ei ole sähköpostia ilmoitathan myös hänelle tämän viestin.  


Eli ajo-ohje: Lappeenrannan tieltä käännytään Savonlinnantielle. Tästä taas käännytään Heinoniementielle jota ajetaan noin 11 km. Heinoniementieltä käännytään vasemmalle Kyyröniementielle, jota ajetaan noin 3 km. Täältä taas käännytään vasemmalle Hiekkakaarteentielle (on Marttakyltti sekä Uimaranta kyltti) ja jota ajetaan noin 1 km.

Ei kommentteja: