perjantai 18. lokakuuta 2013

Päiväretki Joensuuhun

Tasapään Marttojen retkipäivä Joensuuhun launtaina 9.11. 

Lähtöaika alustavasti klo 10.00. Käymme ensin Taitokorttelissa, n. klo 13.00 nautimme lounaan Ravintola Aadassa ja klo 14.30 menemme katsomaan Joensuun kaupunginteatterin näytöksen 13 uponnutta vuotta. Lähdemme takaisin kotia kohti näytöksen jälkeen n. klo 17.00.
Retken hinta riippuu siitä, lähdemmekö retkelle pikkubussilla vai omilla autoilla kimppakyydein. Ja se riippuu lähtijämäärästä. Ilman kyytikuluja retken hinta on noin 30-32 euroa per henkilö. Huomioi, että hintaan lisätään siis vielä kuljetuskustannukset. Lopullinen hinta ja tarkka lähtöaika varmistuu lähempänä ajankohtaa.
EDIT. Toimintaryhmä kustantaa jäsenille teatterilipun, joten osallistujalle tulee maksettavaa ainoastaan lounaan hinta 12,00 € ja kimppakyytien bensakulut (jaetaan autokunnittain matkalla). Varaa lähtiessä mukaan käteistä rahaa (mielellään tasaraha) lounasta ja bensarahoja varten. 
Retkelle ovat tervetulleita mukaan myös perheenjäsenet ja muutkin kuin marttojen jäsenet.

Ilmoittautuminen retkelle Hannalle puh. tai tekstiviesti 040 505 2257 tai s-postilla tasapaanmartat@gmail.com.
Ilmoittautuessa muista kertoa, jos osallistuja on joku seuraavista: lapset, eläkeläiset, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet, työttömät ja opiskelijat. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan kortin pyydettäessä teatterilla.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 27.10. mennessä. Sitä ennen voin ottaa vastaan myös "epävarmoja ilmoittautumisia".

Taito Pohjois-Karjala ry 2013. http://www.taitokortteli.fi/
"Taitokortteli on Joensuun keskustassa toimiva matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli. Vuosien varrella Taitokorttelista on muodostunut matkailijoiden, kaupunkilaisten, käsityön ammattilaisten ja harrastajien keskus. Monipuolinen tarjonta koostuu kahvilan, myymälöiden ja taitokeskuksen palveluista. Alueella järjestetään korkeatasoisia näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia. Viihtyisä ympäristö ja vanhan puutalokorttelin tunnelma kutsuvat viettämään aikaa ympäri vuoden ainutlaatuisessa miljöössä keskellä kaupunkia." (http://www.taitokortteli.fi/)

Joensuun kaupunginteatteri 2013. http://teatteri.jns.fi/index.php/ohjelmisto/ohjelma-nyt/331-13-uponnutta-vuotta-lea-palkittu-naytelma
"Paula Salmisen 13 uponnutta vuotta kertoo naisista kolmessa sukupolvessa eräässä itäsuomalaisessa pikkukaupungissa, jota halkoo joki.
Samana päivänä kun Eeva kirjoittaa ylioppilaaksi, katoaa häneltä sekä äiti että isoäiti. Äiti katoaa konkreettisesti, ja isoäiti katoaa omaan, dementoituneen ihmisen yksinäiseen maailmaansa. Keskellä ylioppilaskevään hurmosta ja nuoruuden voimaa Eeva kadottaa myös omat tulevaisuuden haaveensa ja uppoaa...
Virta vie haluamaansa suuntaan, mutta rakkaus pitää pinnalla.

Herkkä, kaunis, hauska ja koskettava näytelmä kertoo rakkaudesta, sen yhtäaikaa sekä sitovasta että vapauttavasta voimasta.
13 uponnutta vuotta voitti vuoden 2012 Lea-palkinnon parhaana kotimaisena käsikirjoituksena." (http://teatteri.jns.fi/index.php/ohjelmisto/ohjelma-nyt/331-13-uponnutta-vuotta-lea-palkittu-naytelma)
Ei kommentteja: