Antipasti, primo piatto, dolce – valmistamme kurssilla italialaisia makuja ateriakokonaisuudeksi. Italialainen keittiö on malliesimerkki lähiruuasta. Perinteisesti ruoka tehdään niistä raaka-aineista, joita on saatavana omasta maakunnasta, omasta kylästä ja mieluiten vielä omasta pihasta. Me sovellamme ruokiin tuttujen kauppojen raaka-aineita: tomaattia, yrttejä, oliiveja, juustoa, tuorepastaa ja makeaksi lopuksi tiramisun aineksia. (www.martat.fi/pohjois-karjala 2015)
Kurssin vetäjänä Tiina Anola-Pukkila Pohjois-Karjalan Martoista.
Ilmoittautumiset viim. 3.12. tasapaanmartat(AT)gmail.com tai puh. 040 505 2257/Hanna.
Pieni materiaalimaksu käteisellä, kiitos.
Kuva: Flickr / Alexis Fam 2015 |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti