lauantai 31. elokuuta 2013

Syksyllä tapahtuu

Inkeri Leinonen 2013
Seuraavaksi infoa tulevista syksyn tapahtumista niin meidän toimintaryhmässä, yhdistyksessä kuin piirissäkin.
3.9. klo 18.00 Maatilavierailu Ulla ja Pekka Kohosen tilalle Syrjäsalmeen. Kokoonnutaan ensin pihalla. Jos keli on sateinen, kannattaa laittaa kumpparit jalkaan, muuten ei tarvitse erityisvarustusta.

15.9. Marttojen ja Maataloustuottajien yhteinen kirkkopyhä Kiteen kirkossa. Kirkkokahvit isossapappilassa. Pukeudu marttapaitaan, jos omistat sellaisen.

16.9. klo 17.30 Tasapään kylätalolla ruokakurssi Sukkelaa ja vikkelää suuhunpantavaa. Ohjaaja Tiina Anola-Pukkila Pohjois-Karjalan piiristä. Ei kurssimaksua, mutta mahdollisesti materiaalikuluista pieni maksu. Ilmoittaudu kurssille etukäteen 12.9. mennessä puh. 040 505 2257/Hanna tai s-postilla tasapaanmartat@gmail.com

16.11. Marttapiirin syysjuhla Joensuussa. Kiteen Marttayhdistyksen jäsenille maksuton bussikyyti Kiteeltä. Ilmoitetaan tarkemmin aikatauluista myöhemmin. Juhlan pääesintyjä on  Joensuun/Outokummun Puhallinorkesteri. Ilmoittautuminen bussin kyytiin Marttalan päivystysaikana puhelimitse 044 041 3398 maanantaisin klo 10-12 tai s-postilla kiteenmarttayhdistys@hotmail.fi

Inkeri Leinonen 2013
Muita yhdistysasioita:

  • Kiteellä Marttalassa pidetään marttatoiminnan esittelyilta 9.10. klo 18.00. Paikalla marttatoimintaa esittelemässä piirin toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen ja toimintaryhmien vetäjät. Ilmoitus Koti-Karjalaan.
  • Syksyllä alkaa jälleen pyöriä marttojen järjestämät ala-asteikäisten pikkukokkikerhot. Sinne tarvittaisiin lisää marttoja ohjaajiksi. Kerho kokoontuu Arppen koululla loka-marraskuussa iltapäivällä 8 kertaa 1½-2 tuntia kerrallaan. Kerrallaan kerhoon tarvitaan 2-3 ohjaajaa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kiteenmarttayhdistys@hotmail.fi tai Sepänniemen Marttojen Eija Hakuliseen.
  • Tulossa tammikuussa 2014 teatteriretki Savonlinnasaliin Unto Monosen Satumaa-musiikkinäytelmää katsomaan.


Salme Neuvonen 2013
Kyläasioita:
  • Kylätalolla syyskuussa Ruskarieha-tapahtuma, jossa mm. luomuruishuttua ja paikallista syyssatoa myynnissä sekä tuote-esittelyjä. Seuraa ilmoittelua.
  • Taitobussilta otetaan kyläyhdistykselle joku käsityöaiheinen kurssi varmaankin loka- tai marraskuulle. Siitä ilmoitellaan myöhemmin. Kaikki hakukkaat tervetulleita!
Sanna Neuvonen 2013
PS. Yläpalkin "Kuvia"-osiosta löytyy lisää uusia kuvia kesältä.

Ei kommentteja: